Staf JVOZ voor 2023-2024 vrijwel rond

Staf JVOZ voor 2023-2024 vrijwel rond, JVOZ zoekt nog een hoofdtrainer voor de JO16.

JVOZ heeft het overgrote deel van de technische staf voor het seizoen 23-24 vastgelegd. Het contract van Hoofd Jeugdopleding Niels Slager is verlengd met 5 seizoenen. Ook de contracten van Joshua van Dolder en Istvan Bakx zijn opgebroken, beide blijven nog minimaal twee seizoenen aan als coordinator van de onder- en bovenbouw. Voor JVOZ is dit een belangrijke stap voor de continuïteit van de opleiding richting de toekomst.

O18:
Istvan Bakx blijft tevens aan als hoofdtrainer van de O18, volgend seizoen wordt Romeo Goelaman assistent-trainer bij O18. Mahyar Emamjomeh gaat in het kader van zijn trainerscursus twee momenten in de week meelopen bij de O18.

O16:
JVOZ is momenteel op zoek naar een trainer voor de JO16, Salim ben Sellam en assistent-trainer Bryan Dorotea vertrekken aan het einde van het huidige seizoen. Azdine Boufrahi is vastgelegd als assistent-trainer voor de JO16. Azdine is geen onbekende voor JVOZ, hij gaf vanuit zijn rol als hoofdtrainer bij Groene Ster Vlissingen diverse trainingen op zondag aan JVOZ-ers.

MO17:
Hoofdtrainer Mahyar Emamjomeh en assistent-trainer Thom de Nooijer hebben hun contract verlengd bij JVOZ, ze gaan samen aan de slag bij de MO17 dat momenteel actief is op het hoogste niveau van Nederland in de MO17 divisie. JVOZ zoekt nog een 2e assistent-trainer voor de MO17, Remco Sanderse gaat de opleiding na een aantal jaren verlaten.

O15:
Trainer Mike But blijft verantwoordelijk voor JVOZ O15, nieuwkomer Daniel Wissel blijft tevens verbonden aan de O15. De ontwikkeling van Daniel Wissel verloopt zeer goed, waardoor JVOZ in Daniel een potentieel hoofdtrainer ziet.

O14:
Salim Achoui & John Stijns blijven aan bij JVOZ O14, de samenwerking tussen beide heren verloopt erg goed. Daarnaast krijgt de competitie van O14 een wijziging. De BVO competitie wordt toegankelijk voor AV’s waardoor O14 waarschijnlijk instroomt in divisie 3. JVOZ is zeer content met het openstellen van de BVO competitie waardoor het mogelijk wordt om ook in de O14 competitie BVO’s te treffen.

O13:
Aloys Lockefeer blijft verantwoordelijk voor JVOZ O13 en assistent-trainer Marcel Kort blijft aan als assistent bij O13 en als performance coach binnen de opleiding. Ook komt Jordy Roos de staf van de O13 versterken. Na een jaar als stagiaire bij O14 heeft Jordy laten zien klaar te zijn voor de volgende stap in zijn ontwikkeling.

O12:
Jesper Harinck blijft hoofd verantwoordelijk voor de O12 groep, dit zal hij samen gaan doen met Robin Jilleba (tevens hoofd scouting) en Dieudonné Sisi, die over komt van de O11.

O11:
Binnen de staf van O11 zijn de nodige veranderingen. Dennis de Waal zal het hoofdtrainerschap samen met Lennard Andriesse op zich nemen. Het contract van Dennis de Waal is met één seizoen verlengd en Lennard Andriesse groeit binnen de opleiding door, na 4 jaar te hebben gefungeerd als assistent trainer. Rob de Baar vertrekt aan het einde van het seizoen naar vv Kloetinge. Joris van Houte is volgend seizoen de assistent trainer bij O11. JVOZ hoopt Eszra Mual te behouden voor de opleiding als assistent bij de O11, Eszra start in september met een nieuwe opleiding en het is nog onduidelijk of dit valt te combineren met JVOZ.

Keepers:
Mohammed El Bekkaoui blijft aan als keeperstrainer, Mohammed zal de invulling op vrijdag verzorgen en op zaterdag de keepers bekijken bij thuiswedstrijden. JVOZ zoekt nog een keeperstrainer voor op de maandagen. Om deze positie te vervullen, lopen wat orienterende gesprekken.

Overige:
De trajecten met sportpsycholoog Thijs Rentier en Fysiotherapie/krachttrainingen i.s.m. Fysiotherapie Zeeland zijn verlengd voor de komende 3 seizoenen. JVOZ is zeer content met de ontwikkeling van beide trajecten, die zorgen voor een breder en nóg completer aanbod van de topsportcultuur binnen de JVOZ. De komende periode richt JVOZ zich op het afronden van de staf. Er lopen hiervoor al een aantal gesprekken met assistent-trainers. Tevens behoudt JVOZ ruimte voor UEFA B of UEFA C stagiares, die zich binnen de opleiding verder willen ontwikkelen in het trainersvak.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Eugene Fagg, voorzitter van het bestuur van
JVOZ (06-42741815) of Niels Slager, hoofd opleidingen van JVOZ (06-11920354).