Samenwerkings partners

Scheldemondcollege

Korte lijntjes tussen het Scheldemond College en JVOZ
Spelers en speelsters die in de opleiding van JVOZ zitten gaan verplicht naar het Scheldemond College in Vlissingen waar ze het vmbo, mavo, havo of vwo volgen. Voor de vervolgopleidingen in het MBO en HBO worden uitzonderingen gemaakt.
Spelers en speelsters trainen 4x per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) anderhalf uur na schooltijd. De trainingstijden sluiten aan op de lestijden van de school. Goed contact en korte lijntjes tussen de school en JVOZ zijn erg belangrijk. Niels Slager Hoofd Opleidingen JVOZ en werkzaam bij het Scheldemond College heeft veel contact met de coördinatoren van de school en de trainers van JVOZ. Is er bijvoorbeeld afwijkend gedrag of mindere schoolprestaties dan wordt in overleg gekeken naar mogelijkheden om dit te verbeteren. Dit kan resulteren in extra aandacht tijdens trainingsuren waardoor iemand minder kan trainen. Diverse spelers en speelsters krijgen uitnodigingen voor een stage bij een BVO of een activiteit bij de KNVB. In overleg met de topsportcoördinator krijgen zij dan verlof. Je voetbaltalent ontwikkelen is belangrijk maar een diploma halen ook. Door deze samenwerking krijgen beiden de juiste aandacht en wordt er zoveel mogelijk uit de spelers/leerlingen gehaald.

Sparta Rotterdam

JVOZ is reeds een aantal jaar opleidingspartner van BVO Sparta Rotterdam.
De doorstroom van JVOZ naar Sparta Rotterdam is de weg die al vele spelers/speelsters hebben bewandeld.

Een mooi voorbeeld hiervan is Rick van Drongelen die op 14 jarige leeftijd de stap naar Sparta maakte en op jonge leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht heeft gemaakt tegen MVV.

Naast Rick hebben o.a. Jeremy de Nooijer, Bradley de Nooijer, Siebe Schiemann en Rijk Janse de stap van JVOZ naar Sparta gemaakt. Vanuit het meisjesvoetbal bij JVOZ hebben de afgelopen seizoen ook diverse meiden de stap naar Sparta Rotterdam gemaakt.
Vanuit de samenwerking tussen JVOZ en Sparta Rotterdam zijn er ook mogelijkheden om kennis te delen of met sponsoren naar een wedstrijd te gaan tijdens een businessevent.