Business Club

Met de JVOZ Business Club presenteren wij met veel plezier een opstelling om zakelijk te scoren. De Business Club zorgt voor de contacten met sponsoren en organiseert events waar u bij kunt zijn. Denk hierbij aan een wedstrijdbezoek bij Sparta Rotterdam, voetbal clinics en evenementen waar u andere ondernemers in ontspannen sfeer ontmoet.

JVOZ is de opleiding waar sportieve en zakelijke ambities hand in hand gaan. Ontmoeten, ontspannen en ondernemen rond onze voetbalwedstrijden waar aanstormende talenten hun best doen om door te stromen naar een BVO. Door u aan te sluiten bij onze Business Club steunt u dé voetbal opleiding van Zeeland. Bovendien heeft u een enorme vergroting van de naamsbekendheid van uw bedrijf op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Elk jaar staan er mooie evenementen op de agenda zoals exclusief bezoek aan een wedstrijd in de eredivisie of een lezing van een bekende voetbalpersoonlijkheid. Hiermee biedt JVOZ goede kansen om in een prettige ambiance op een informele manier zowel zakelijke als persoonlijke contacten uit te breiden en te onderhouden.

Kom kennismaken

De Business Club van JVOZ is trouw en divers. Voor elk bedrijf en budget is er plaats. Neem daarom contact met ons op om alle sponsormogelijkheden te bekijken. Zo kunnen we samen zien welk pakket het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u eens kennis komen maken en de sfeer proeven bij een van onze activiteiten of thuiswedstrijden, neem dan contact op via rvanlunteren@jvoz.nl. Wij nodigen u graag persoonlijk uit om u te laten overtuigen dat de Business Club van JVOZ ook de club voor u en uw onderneming is.