Meeting met Feyenoord: Geen woorden, maar daden

Afgelopen woensdag (25 oktober) hebben JVOZ en Feyenoord de vele ideeën die op tafel liggen, geconcretiseerd naar een uitvoerbaar actieplan. Vanuit het credo: Geen woorden, maar daden.

Remco Heerkens (Coördinator Feyenoord Academy Partners) en Danny Mulder (Trainer Academy Partners) hebben samen met Niels Slager (HJO JVOZ), Jon Herselman (Technische zaken – Penningmeester) en Ruben de Jager (technische zaken) een sparsessie gehad om de samenwerking nader vorm te geven. Feyenoord heeft een positief beeld van onze opleiding en daar zijn we trots op! Het doel van de samenwerking tussen JVOZ en Feyenoord is het creëren van een optimaal klimaat voor talentontwikkeling bij onze spelers en speelsters. Maar ook het stimuleren en het streven naar continue verbetering in ons opleidingstraject.

Danny Mulder (Feyenoord) gaat vanuit zijn rol als ‘Trainer Academy Partners’ in de komende tijd regelmatig trainingen bezoeken van onze teams. Enerzijds om het talent in onze opleiding in kaart te brengen, anderzijds om de trainers te voorzien van coaching. Met als doel: het naar een (nog) hoger niveau tillen van onze opleiding. Daarnaast zijn onze trainers in de nabije toekomst welkom bij Feyenoord in Rotterdam (Varkenoord) om ook hier aan de ontwikkeling van zichzelf en de opleiding te mogen werken! Kennisdeling tussen JVOZ en Feyenoord staat hierin centraal.

 

Tot slot is het helemaal geweldig dat er vijf talenten uit onze opleiding zijn uitgenodigd door Feyenoord voor een stage! Wij wensen Feyza Huitema, Luka Milic, Jazz de Houck, Linan Pentury en Ramazan Turgut veel succes! Zet hem op!