JVOZ opleidingspartner Feyenoord Academy

JVOZ en de Feyenoord Academy hebben sinds mei 2023 een exclusieve samenwerking voor Zeeland en zullen de komende twee jaar intensief samenwerken op het gebied van ontwikkeling van Zeeuws voetbaltalent. De komst van de Feyenoord Academy naar JVOZ betekent nieuwe mogelijkheden voor onze talenten én trainers!

‘De afgelopen jaren hebben we altijd goed contact gehouden met de mensen van JVOZ en we zijn dan ook erg blij dat dit er uiteindelijk toe heeft geleid dat we overeenstemming met elkaar hebben bereikt’, zegt Remco Heerkens, Coördinator Academy Partners van Feyenoord. ‘Wij hopen door de samenwerking een grote bijdrage te leveren aan talentontwikkeling in Zeeland. Naast het vele talent dat hier rondloopt, is een ander mooi gegeven dat er veel Feyenoord-supporters in de provincie wonen.’

Door middel van de samenwerking met de Feyenoord Academy hebben we als JVOZ de ideale partner gevonden en JVOZ is daarmee de tiende officiële Academy Partner van Feyenoord. Door de samenwerking met deze partners draagt Feyenoord bij aan de ontwikkeling van het totale Nederlandse voetbal. Niet alleen de voetbaltechnische kennis, maar ook de expertise op het gebied van bijvoorbeeld voeding, videoanalyse en medische begeleiding wordt via workshops en demonstratietrainingen op die manier gedeeld met coaches en kaderleden van topamateurverenigingen.

Bekijk de reportage op de website van Omroep Zeeland.