JVOZ gaat verhuizen

JVOZ en VC Vlissingen zullen in het nieuwe seizoen samen gebruik gaan maken van het pand aan de Irislaan. De kantine zal worden gedeeld en beide clubs krijgen hun eigen ruimtes in het grote pand.  

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het verbeteren van de technische rode draad, de kwaliteit en kwantiteit van de technische staf en technologische hulpmiddelen. Om de volgende stappen in de ontwikkeling van de opleiding te kunnen zetten, zijn goede faciliteiten van groot belang.

Het nieuwe JVOZ-home wordt met dank aan Bouwbedrijf Joziasse op dit moment druk verbouwd. Ook Regionale bedrijven als SB Projects, Satisfiteers, ITN Groep, Maas Afbouw dragen enorm bij aan deze cruciale ontwikkeling. Wij zijn onze partners vanzelfsprekend enorm dankbaar. Zonder deze hulp zou deze stap onmogelijk zijn.

In ons nieuwe onderkomen komen er ruimtes voor videoanalyse, het voeren van gesprekken en het materiaal.

Op deze manier kunnen onze trainers de talenten onder goede omstandigheden ondersteunen bij de ontwikkeling van het individu en het team. Het huidige JVOZ-home moet in de toekomst verbouwd worden tot een kracht, fysio en herstelruimte. Ook dit is noodzakelijk om een betere fysieke leerlijn op te kunnen zetten waar spelers onder leiding van Femke van de Linde en Marcel Kort kunnen werken aan hun fysieke ontwikkeling.

Voor de inrichting en aankleding zijn we afhankelijk van externe financiële hulp. Denk hierbij aan meubilair, fitnessmaterialen en technologie als TV-schermen. Wilt u ons steunen? Bezoek dan deze link. Alvast bedankt voor uw steun!