JOVZ-trainingen in samenwerking met Feyenoord Rotterdam

Op 20 maart kwamen zo’n 50 spelers uit de gehele provincie Zeeland naar Kapelle toe om te laten zien hoe goed zij kunnen voetballen. Uit al deze spelers werden namelijk achttien spelers geselecteerd die zes trainingen onder leiding van verschillende JVOZ-trainers en Danny Mulder, trainer Academy Partners Feyenoord, konden genieten van uitdagende oefeningen.

De trainingen bestonden naast het maken van plezier (!) uit het creëren van een overtal, doordekken en het aangaan van één tegen één duels. De samenwerking met Feyenoord Rotterdam blijkt een groot succes, niet alleen voor de spelers maar ook zeker voor de trainers.

Zo traint Feyenoord Rotterdam, net als de trainers van JVOZ, graag oefenvormen die bestaan uitgrote en kleine oefeningen, veel intensiteit en waarbij er steeds nagedacht moet worden doordat de omstandigheden (weerstanden, richting en regels) continu veranderen. Het niveau op de training lag erg hoog en het is mooi om te zien dat Zeeland zoveel voetbaltalent heeft rondlopen.