Bestuurslids Technische Zaken Ruben de Jager stelt zich voor

Sinds dit seizoen hebben we een nieuw bestuurslid voor de voetbaltechnische zaken van JVOZ, Ruben de Jager. Ruben is een oude bekend van JVOZ, hij heeft hier zelf in het begin van zijn voetbal carrière gespeeld, waarna hij vervolgens naar FC Twente is vetrokken. We zijn als bestuur blij met zijn versterking en zijn inhoudelijke expertise vanuit zijn ervaring bij het betaald voetbal. In onderstaande tekst stelt Ruben zich voor. Hij volgt hiermee Kevin van Iersel op. Voor hem bleek zijn werk helaas niet langer combineerbaar met zijn rol als bestuurslid. We bedanken Kevin voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze vereniging en wensen hem heel veel succes.

Beste leden en voetbalfamilies,

Mijn naam is Ruben de Jager en ik ben vereerd om mijzelf voor te stellen als Bestuurslid Technische zaken bij JVOZ. Het zal een ongeveer 15 jaar geleden zijn: de eerste trainingen van mijzelf in het shirt van JVOZ, destijds nog in Kortgene. Om uiteindelijk, na een aantal opleidingsjaren in het Zeeuwse, de overstap te maken naar FC Twente. Een jongensdroom en avontuur met ups en downs, maar vooral hele fijne en warme herinneringen.

Inmiddels ben ik alweer een tijd actief in het bedrijfsleven en nog wekelijks te vinden op de Zeeuwse voetbalvelden als speler van VV Kloetinge. Nu 15 jaar later is mij de kans gegeven iets terug te doen voor de opleiding die mij zoveel heeft gebracht. Zowel als voetballer, maar voornamelijk ook als persoon. Mijn ervaringen spiegelen zich aan het traject waarin de talenten van de opleiding zich nu bevinden.

Als voetballiefhebber sta ik, samen met de staf en het bestuur, enthousiast klaar om een rol te spelen in het vormgeven van de technische aspecten van onze opleiding. Inmiddels ben ik alweer een tijd actief in het bedrijfsleven en nog wekelijks te vinden op de Zeeuwse voetbalvelden als speler van VV Kloetinge. Nu 15 jaar later is mij de kans gegeven iets terug te doen voor de opleiding die mij zoveel heeft gebracht.

Zowel als voetballer, maar voornamelijk ook als persoon. Mijn ervaringen spiegelen zich aan het traject waarin de talenten van de opleiding zich nu bevinden. Als voetballiefhebber sta ik, samen met de staf en het bestuur, enthousiast klaar om een rol te spelen in het vormgeven van de technische aspecten van onze opleiding. De kennis, kunde en het enthousiasme van de staf en het bestuur werken hierin aanstekelijk. Samen met het bestuur en onze trainers, streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin onze jeugdleden niet alleen hun voetbalvaardigheden kunnen ontwikkelen, maar ook in persoonlijke ontwikkelingen.

Ik kijk er naar uit om met elkaar aan dit nieuwe avontuur te beginnen. De JVOZ bevindt zich in een mooie fase, uitend in een mooie nieuwe samenwerking met Feyenoord Rotterdam. Ik hoop vele wedstrijden en trainingen van onze spelers en speelsters te mogen bekijken en te genieten van het voetbaltalent dat zich hier in het Zeeuwse aanwezig is. Ik ben altijd bereid om te luisteren naar feedback, vragen en suggesties vanuit betrokkenen om gezamenlijk de opleiding naar een nog hoger plan te tillen. Tot snel op de velden!

Met sportieve groet,

Ruben de Jager